WINDOWS ANDROID IOS MAC
  • 2.50 /5

Microsoft Excel - Ios

Excel вистински Мајкрософт iPad апликација наменета за iPhone и iPod Touch. Сега excel spreadsheets, ќе го видите вашиот телефон таблета и подобро од било кога. Уредите или да креирате табели точно како што сакате да ја вашиот КОМПЈУТЕР, Mac, таблети и телефони, можете да бидете сигурни дека ќе се погледне за. Excel, office и интуитивен допир искуство ќе се чувствувате. Јадрото "Excel искуство е слободен, вклучувајќи ги и коментари, и креирање и уредување на табели. Можете да ја отклучите целосната Excel искуство со Office 365 претплата квалификациите. Excel увид • да се обезбеди Формули, табели, графикони, коментари, PivotTables, sparklines, условно форматирање, што може да се види целата слика. • Excel како што е на вашиот PC или Mac компјутер изгледа одлично. • OneDrive, Dropbox за бизнис, OneDrive содржина SharePoint или e-mail прилозите и пристап до сите на вашите excel работни листови ја видите. • Бидејќи Excel за iPad знае што ќе се работи на собереш таму каде што сте застанале, без оглед на минатата. • Сите Excel работна книга, лист, или некој одбран опсег за принтер за печатење на вашите документи лесно. Некој документ, форматирање на содржина и на сите уреди, КОМПЈУТЕР, Mac, таблет и преку телефон и доверба, кои се одржуваат за уредување • креирање и уредување. • Формули, графикони, табели, сортирање, филтрирање, и да се сврти броеви во увид, со поддршка за повеќе. • Специјална формула обезбедува приклучок со тастатура, допрете тастатура многу полесно стандардни броеви и формули брзо. • Excel за табеларни пресметки автоматски рекорд, можете да бидете сигурни дека вие не ја изгубите сите додека продолжува да работи. • Само по електронски пат преку e-mail и да ги споделите со другите, мост или PDF формат. Категории: Канцеларија Апартмани, Бизнис Софтвер Оперативен Систем IOS.

Microsoft Excel image
Microsoft Excel

преземете

  • Лиценца : Платени
  • Верзија : 1.12
  • Големина : 321 MB
  • Оперативен Систем :
    • IOS
  • Оперативен Систем Верзија : Requires iOS 7.1 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch. This app is optimized for iPhone 5, iPhone 6, and iPhone 6 Plus.
  • Производител:
  • Датум На Ажурирање : 2015-10-08